ГОЛОВНА | Реєстрація | Вхід   29.01.2019 Вівторок 09:12
                  

liverpoolfc.com.ua

ГОЛОВНЕ: Фінал Ліги чемпіонів | СЬОГОДНІ ФІНАЛ ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ!|
 Наступний матч
V

Реал Мадрид - Ліверпуль
26.05.2018, 21:45
НСК Олімпійський
Ліга Чемпіонів, ФІНАЛ

 Прем'єр Ліга
Команда М О
1 Ман Сіті 38 100
2 Ман Юнайтед 38 81
3 Тоттенхем 38 77
4 ЛІВЕРПУЛЬ 38 75
5 Челсі 38 70
6 Арсенал 38 63
7 Бернлі 38 54
 Твіттер
Твіти з https://twitter.com/UkraineLfc/lists/liverpool-fc
 Пошук
 Календар
«  Травень 2018  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 Статистика
Головна » 2018 » Травень » 23 » 11:41
"Найсильніший футбол який я коли-небудь бачив"

"Вони ... особливі. Неймовірні, повні енергії..."

Юрген Клопп надуває щоки і обережно підбирає слова, щоб правильно сформувати свої думки.

"Це найсильніший футбол який я коли-небудь бачив".

Тренер не говорить про індивідуальність, не говорить про якості команди. Він описує колективну силу гравців Ліверпуля та вболівальників, які неймовірною атмосферою на Енфілді штовхали команду до фіналу Ліги Чемпіонів.

"Як єдине ціле з нашими вболівальниками нас неможливо було зупинити, весь стадіон не міг зупинитися".

Ці прояви фантастичної енергії найкраще проявлялися в матчах проти Манчестер Сіті та Роми. Ці команди відчули на собі силу червоної хвилі.

"Європейські вечори, я чув про них багато разів перш ніж прибув до Ліверпуля, вони є особливими", - пояснює Юрген Клопп в перед-фінальній бесіді з Liverpoolfc.com.

"Я дійсно думаю, що перший тайм матчу проти Сіті і можливо, перші 50-60 хвилин гри з Ромою були найпотужнішим футболом частиною якого я коли-небудь був. Це було неймовірно".

"Це так приємно, що в цей час більшість людей побачили його. Ми як люди дуже швидко звикаємо до таких речей, і думаємо, що так повинно бути - це щось особливе".

"Я не можу підібрати слів щоб описати, але це був фантастичний досвід".

Шлях Ліверпуля до Києва був дуже насиченим. Все почалося з раунду плей-оф проти Хоффенхайма. Згодом був груповий етап з Марібором, Спартаком та Севільєю. Поїздка в Португалію.

Поїздки в Манчестер та Рим були останніми кроками команди перед вирішальним метчем на НСК Олімпійський проти мадридського Реала.

Отже, людина яка успішно здолала весь маршрут з Ліверпулем, згадує цей шлях і момент який йому найбільше запам'ятався?

"Загалом це те як хлопці подолали подорож, справилися з нею", - відповідає Юрген. "Напевно, найважчим був матч кваліфікації проти Хоффенхайма. Ніхто не чув про них раніше, але 2:1 в Хоффенхаймі - видатний результат. Це була фантастична гра".

"Потім грали домашній матч, атакували, хороший футбол, адже ми не старалися захистити результат попередньої гри. Ми провели весь лігочемпіонівський цикл таким чином і за цим було дійсно чудово спостерігати".

"Якщи ми навіть не виграємо [матч], то як мінімум є деякі речі які залишаються в пам'яті. Ми показали людям багато таких речей, які вони будуть пам'ятати".

"Якщо - якщо - ми виграємо турнір, то шлях до Києва плюс фінал стануть одними з найвинятковіших в історії, адже з тією кількістю голів які ми забили, з рекордами яких досягли - це все".

"Поки що, все було неймовірно".

Крім того це була подорож завдяки якій виник вже всім відомий саундтрек. Пісня яка звучала на Енфілді, Ештадіо до Драгау, на Етіхаті та в Римі.

Постійні фанати ніколи не перестають співати.

"Allez, alllez, allez’ - це щось нове?", - запитує Клопп. "Я думав, що то стара пісня... але я вважав так тому що дуже часто чув її цього року. Це дійсно прекрасно. Справді, дуже класна пісня".

"Всі вони, вони такі творчі, неймовірно. Пісня Мо Салах, також фантастична. Ми маємо пісню про Боббі Фірміно? Так? І маємо одну про Садіо? Дві? В того хто пише пісні, я замовляю ще одну пісню для Боббі!".

"Якщо бути чесним, кожен хто знає мене, знають, що я не читаю англійську пресу, але я дійсно переглядаю ці відео вболівальників, тому що я ніколи не займався чимось подібним в житті".

"Якби я не був футбольним тренером чи професійним гравцем я все одно був би в цій сфері. 100%. Час від час я трохи цікавлюся, особливо коли моя сім'я розповідає мені, що трапилося чи про спів біля стадіону, ці всі речі я люблю, я дивився в інтернеті і мені дуже подобається".

"Особливо мені подобаються емоції. Дійсно дуже круто".

Тисячі вболівальників Ліверпуль вже вирушили до Києва, щоб забезпечити команді неймовірну підтримку в суботу ввечері.

Для Клоппа та його гравців наступив вирішальний момент щоб сфокусуватися і завершити тактичні і фізичні тренування перед фіналом.

"Саме тому ми відвідали Марбелью", - пояснює Юрген. "Звичайно, де ми б не були в даний час, всі наші думки про фінал".

"Я не маю проблем з усіма цими інтерв'ю і іншими речами, але нам ще треба підготувати футбольний матч, що ми робимо. Все організовано, нічого нам не заважає".

"Звичайно, ми повинні працювати зі ЗМІ, але в потрібний час, не за п'ять хвилин перед тренуванням, чи три хвилини після нього. Все добре. Ми можемо робити все те, що повинні і все інше - це частина угоди".

Як тільки всі формальності владнаються, буде завершена підготовка, а ЗМІ отримають всі потрібні інтерв'ю, наступить час вирішити хто буде новим Чемпіоном Європи 2018.

На іншій половині поля суперником буде мадридський Реал, клуб який найбільше перемагав у турнірі, який за останні 4 роки виграв 3 кубки.

За цими параметрами "Червоним" ще далеко до досвідчеого опонента.

"Ми хочемо грати проти Ман Сіті в Лізі Чемпіонів, проти Реала, Баварії, Барселони, ПСЖ, Ювентуса, Атлетіко - тут немає легких суперників, це завжди важко", - стверджує Клопп. "Фінал повинен бути важким, так воно і є".

"Чи Реал Мадрид, перебуваючи зараз в Мадриді думає, "Слава Богу, це Ліверпуль!"? Я не можу собі такого уявити, адже для них це так само важко".

"Дійсно вони сильні і досвідчені, це помітно, оскільки гравці дуже довго грають разом. Вони виграли два останні фінали разом з подібним, або навіть тим же самим складом".

"Просто круто, це неймовірний, дійсно європейський топ-клас, це навіть звучить фантастично. Приємно, що ми в цій компанії з цими фантастичними іменами навколо нас, і ми дійшли до фіналу дуже винятковою манерою".

"Ми ніколи не виходили з пасивним футболм, очікуючи, що суперник помилиться. Ми завжди атакували, завжди намагалися творити - таким повинен бути футбол".

"Мені дуже подобається наш шлях, тепер потрібно зробити ще один крок".

Цей останній крок є вирішальним. Крок який може увійти в історію будь-якого клубу.

Шостий титул для Ліверпуля чи 13 для Мадрида.

"Якщо ви Реал Мадрид, або Барселона і дійшли до такого матчу, то це зовсім відрізняється від всіх інших команд, для яких це один з найбліьших матчів у житті, так є".

"Якщо бути чесним на 100% то я не думаю, що це наш останній фінал. Я дійсно вважаю, що в нас прекрасне майбутнє. Але для більшості з нас це перший фінал в житті, що робить його ще особливішим".

"Досвід - важлива річ в житті, але не єдине, що може бути вирішальним. На перший план в суботу вийде підготовка, якщо ви маєте гарнтії то можна не грати у футбол".

"Гарантій немає, але завжди є можливість - тому ми працюємо".

"Я дійсно сподіваюсь, що ми можемо зробити це разом. До цього моменту ми створили фантастику. Віра людей дуже допомагає, 100%".

"Думаю, багато що змінилося після того як всі відчули як люди люблять цю команду, не лише через те, що вони надягають футболки, як наші батьки чи діди".

"Ні, особливо ця команда - вона рухається вперед".

Allez, allez, allez.

 

Переглядів: 215 | Додав: DOCTOR | Рейтинг: 5.0/2 | Tweet
Всього коментарів: 6
    • lfcvoron
      lfcvoron (23.05.2018 13:47)
      1
      КЛОПП- це перетворювач,"вічний двигун", який ємоції, наснагу,віру вболівальників перепускає через себе та продукує єнергію на гравців, ті своєю грою повертають то саме на натхнених вболівальників- коло замикається та продовжує свій рух на вершини. Неймовірно!!!Як же власники клубу поквапилися знімати з роджерсом "Бути Ліверпульцем".......
      +5  Спам
    • DOCTOR
      DOCTOR (23.05.2018 15:08)
      2
      Але серіал хороший зняли) можуть починати знімати "Бути чемпіоном" серіал про наступний сезон
      0
    • DOCTOR
      DOCTOR (23.05.2018 15:12)
      3
      Чим ця команда подобається і загалом весь Ліверпуль тим що вони максимально близькі до простих вболівальників і Клопп також. Без пафосу, гордині і так дальше. Вони прекрасні, вони виходять на поле і грають футбол, стараються, бються, грають як можуть але вони дійсно грають серцем. Не завжди получається, бувають помилки але це старання помножене на неймовірне бажання воно чудове в нашій команді.
      +2 
    • lfcvoron
      lfcvoron (23.05.2018 15:20)
      5
      Ваші слова, пане DOCTOR, йдуть від серця та мають душу, тому вони справжні, як і вся історія футбольного клубу та вболівальників Ліверпуля. Це постійна боротьба за право бути справжніми
      +4  Спам
    • lfcvoron
      lfcvoron (23.05.2018 15:12)
      4
      Є бажання, щоб Фергюссон жив якомога довше (з хороших почуттів- бо шотландець), аби побачив min 23-е чемпіонство Ліверпуля!!!
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 Попередній матч
4:0

Ліверпуль - Брайтон
13.05.2018, 17:00
Енфілд
Прем'єр Ліга, 38 тур

 Бомбардири
 Профіль
Вівторок
29.01.2019
09:12

 Чат
    
Всі права захищені © 2010-2018 liverpoolfc.com.ua                         
При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове         
Powered by DOCTOR
Design by RedMen